19 Января 2016
Советский Союз - затянувшийся на 70 лет фильм ужасов.
19 Января 2016
Как мы будем жить после всего, что натворили в Украине? - российский поэт Игорь Иртеньев
02 Сентября 2015
США ввели новые санкции в отношении России
27 Августа 2015
Президент прогнозирует экономический рост в ближайшие месяцы
26 Августа 2015
В Донецке ускоренными темпами мобилизуется группировка войск
26 Августа 2015
Российская валюта слабеет на глазах.
08 Мая 2015
Антимонопольный комитет обязал аптеки снизить цены на лекарства




Леся Оробець про російське вторгнення і вибори київського міського голови

Леся Оробець про російське вторгнення і вибори київського міського голови

19 Марта 2014

Моя позиція по російському вторгненню і виборам київського міського голови в цьому зв'язку. 

 

Останніми днями мені пишуть про те, як смію я, негідниця, висуватись в міські голови міста Києва, що всі ви там у владі теплі місця поділили і на наших вірних присязі військових , татар і українців в Криму плюнули. Мовляв не до виборів зараз, їдь Леся в Крим, в Луганськ і т.д., сотворяй там чи то чудо, чи то души терористів голими руками - не відомо. 

 

Доповідаю: 

1. По Криму - кожен день відпрацьовую по декілька ефірів з західними ЗМІ і маю майже щоденні зустрічі з дипломатами, волонтерю в інформаційній війні. На величезну шкоду своїй виборчій кампанії - 3-4 робочі години на день. Крім роботи в ВР. Сплю далеко не 8 годин, з Майдану (з кінця листопада) фізично не відновилась, жодного вихідного. 

 

2. Членом уряду я не є. Інших виконавчих органів теж. Є люди, які прийняли на себе цю відповідальність. Я ж свідомо обрала важку боротьбу на виборах за довіру киян, щоби відновити і привести в порядок вщент розграбоване і знищене кількома послідовними командами "проффесіоналів" і рідне мені місто, в якому я народилась і прожила все своє життя. Вибори можна виграти або програти. Кампанія - колосальне напруження сил, колосальна праця, колосальна довіра волонтерів. Про яке тепле місце йдеться? Що я з ким поділила, хто підкаже, може я щось не помітила? 

 

3. Вибори все одно будуть. 25 травня 2014 року. Інший варіант просто неможливий. Що, краще щоб мером знов став хтось тотально чужий цьому місту і його інтересам, щоб "сісти на потоки", чи відвертий злочинець за гречку з підтримкою в районі 15-18%? І правда ж, війна, хай поки ще рочків зо п'ять-десять порозкарадають і поруйнують місто - правильно ж? 

 

4. І найважливіше. Злочинці типу януковича чи путіна можуть продукувати тільки злочини, хаос і страх. Вони не можуть будувати, вирощувати і виробляти. Тому вони нав'язують чесним людям, яких більше 90% людства, свої правила - страх, хаос, почуття незахищеності. Коли чесні люди ведуться на це і перестають виробляти і будувати собі краще майбутнє - злочинці перемагають. Вони отримують те, що хочуть - бідність, безвихідь, страх, забитість. Навіщо ж тоді вестись на їх обман і робити самогубчі речі? 

 

Я хотіла би нагадати приклад Федаративної республіки Німеччина. З 1945 по 1990 рік вона була достатньо вузькою смугою землі, прилеглою до радянського блоку. Вона була полем майбутньої битви, півстоліття генеральні штаби малювали на картах ядерні удари і титанічні битви саме на німецьких містах і селах. 

 

Але переміг у холодній війні не бундесвер і не НАТО. Перемогла німецька економічна машина, німецька продуктивність праці і єдність нації. Німеччина об'єдналась. Окупаційні радянські війська вивозили за німецький рахунок - горда Російська Федерація не мала за що. 

 

Наша майбутня перемога лежить в організованій роботі і створенні українського економічного дива. Цим ми переможемо. Переконливо. Не треба вестись на розводи. Крим за путіна перетвориться в маргінально-кримінальне утворення. Як Придністров'я, Абхазія, Південна Осетія. Бідність, безвихідь і криміналітет. 

 

Існує два сценарії відновлення конституційного ладу, територіальної цілісності і суверенітету України. 

 

Перший - це побудова армії (яка на данний момент після 20 років цілеспрямованого розвалу малодієздатна, попри героїзм офіцерів і солдатів), створення - вперше за 23 роки - українських спецслужб і поліції - все це протягом 2-3 років за умови політичної волі і фінансування - і війна, жорстока і справедлива. В цій війні загинуть десятки тисяч, можливо сотні тисяч молодих людей. Будуть колосальні руїни. Наслідки відчуватимуться щонайменше століття. 

 

Другий - реформи і економічне зростанні 10-12% на рік протягом 5-7-10 років. Побудова нормальної країни при постійній готовності відбити агресію. Вийшло ж у ФРН, виходить в Ізраїлю, чому у нас має не вийти? 

 

В цьому випадку, беручи до уваги реакцію світу, режим путіна не простоїть так довго. Завалиться швидше і епічніше, ніж СРСР, про який він так мріє. На додачу отримаємо багату і квітучу Україну для кожного. Крим прийде назад або в повному складі, або шляхом індивідуальної міграції - не можна ліпити СРСР без залізного занавісу. 

 

України має процвітати. Ради цього і працюю. Починаю з Києва. Приєднуйтесь.

Это интересно:
2. Туры в Карпаты, Египет, Чехию , большой выбор предложений и цен... порадует Ваш кошелёк.
новости по тэгу: Киев
Источник: https:
<< Предыдущая
Посетил Родину Бандеры. После этого я стал...
Следующая >>
Офицер украинского спецназа: "Не надо было лезть...

ТОП 10: самые читаемые статьи

      Почитать еще:

      Все туры Украины
      Горящие путёвки
      Покупка, продажа
      оренда жилья
      Продажа покупка
      автомобилей
      Каталог готелей
      гостиницы
      Поиск работы
      трудоустройство
      загрузка...
      Туры в Карпаты
      Туры в Карпаты

      Вуйко 2*
      от 700 грн. на двоих

      Кафе на 30 мест, мангал, хранение багажа, Wi-Fi, стирка и утюжка одежды, автостоянка на 15 авто.
      Туры в Карпаты

      Коттедж SHULC
      от 840 грн. на двоих

      Пятиэтажный коттедж усадьбы «SHULC» находится в 300 метрах от первого подъемника ТРК «Буковель» в с. Поляница.
      Туры в Карпаты

      Затишок 1*
      от 1015 грн. на двоих

      2, 3-местные номера со всеми удобствами и номера-«люкс» (с ТВ). На территории базы есть горнолыжный подъемник.
      Туры в Карпаты

      Эрней Лаз 3*
      от 1295 грн. на двоих

      Современный интерьер, комфорт и карпатское гостеприимство - все это делает отдых гостей поистине незабываемым.